ISTANBUL GEEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3582 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Istanbul Geel. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 22:52 Bestellen bij Istanbul is altijd Top. Eten is altijd heerlijk en lekker warm en vers. Top Bezorging.
23 mei 2024 om 3:32 Zeer snel geleverd, zekers vermits ik van Mol ben (Alsook zeer vriendelijke bezorger). Zeer lekker, zekers voor herhaling vatbaar!
20 mei 2024 om 21:17 Stip op tijd en lekker!…
20 mei 2024 om 18:05 Zoals steeds. Dik in orde.
19 mei 2024 om 16:30 Ben heel de nacht ziek geweest van hun pizza, en kon als resultaat ook niks meer eten de komende dag. Schande dat ze bedorven eten durven te verkopen.
14 mei 2024 om 15:27 Heerlijke pizza en snelle bezorging!
11 mei 2024 om 19:35 Ik heb een blikje cola gekregen met een groot gat in de zijkant
10 mei 2024 om 4:17 Veel te lang moeten wachten, geschatte levertijd was een uur maar het duurde 1,5 uur eer er geleverd werd. De deeg was taai en de pizza’s waren lauw. We hebben ooit betere pizza’s gehad van Istanbul Geel.
9 mei 2024 om 20:24 Veel te lang moeten wachten
9 mei 2024 om 19:09 Bezorger was vriendelijk maar 90 ipv 40minuten gewacht. Helaas was alles ook koud wat jammer was want de smaak was wel lekker.
29 apr 2024 om 11:09 2 uur moeten wachten.
28 apr 2024 om 20:11 Smaak was goed. Het was niet heel warm meer en de kofte was heel erg droog.